HTML

Lélek-játék

Tanácsadó pszichológus, szexológus és a Magyar Szexológiai Társaság tagja vagyok. Telefonszám: 30-688-8367 Szakterületeim: - funkcionális meddőség, párkapcsolati és szexuális problémák, hipnoterápia, magzati kapcsolatanalízis, életvezetési tanácsadás, gyászfeldolgozás, önismeret. http://www.elet-jatek.hu/

Friss topikok

 

„Én is, mint sokan ébredéskor azt érzem, hogy nem aludtam eleget. Rögtön ezután eszembe jut, hogy nincs elég időm. Mindegy, hogy végül igaz-e vagy sem, a nincs elég gondolatok automatikusan merülnek fel, mielőtt eszünkbe jutna legalább végiggondolni, hogy valóban úgy van-e. Életünkben úgy telnek az órák és a napok, hogy folyvást azt halljuk, vagy éppen azt magyarázzuk, arról panaszkodunk, vagy azon aggódunk, hogy valami hiányzik. Még fel se ültünk ébredés után, még ki se keltünk az ágyból, de már kevesek vagyunk, máris lemaradtunk, és valami nem stimmel. És amikor éjjel ágyba kerülünk, magunkban egész litániát tudnánk felsorolni arról, hogy mi mindent nem kaptunk meg vagy nem intéztünk el aznap. Álmunkba is elkísérnek ezek a nyomasztó gondolatok, és ébredéskor már a hiány gondolata forog a fejünkben. (…) Ez a zsigereinkig hatoló hiányállapot, a lelkünk hiányállapota áll féltékenységünk, kapzsiságunk, előítéleteink és létproblémáink középpontjában.”

Címkék: hiányállapot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr106681379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása