HTML

Lélek-játék

Tanácsadó pszichológus, szexológus és a Magyar Szexológiai Társaság tagja vagyok. Telefonszám: 30-688-8367 Szakterületeim: - funkcionális meddőség, párkapcsolati és szexuális problémák, hipnoterápia, magzati kapcsolatanalízis, életvezetési tanácsadás, gyászfeldolgozás, önismeret. http://www.elet-jatek.hu/

Friss topikok

 

A világban zajló járvány, a kijárási korlátozások átmenetileg mindannyiunk életét felforgatták. A változások mindig bizonytalanságot hoznak, de egyúttal új lehetőségeket is. Kényszerűségből bár, de most talán végre lesz módunk kicsit lelassulni, lecsendesedni és önmagunkkal is lenni. A jelenleg kialakult helyzet alkalmat ad a fokozott figyelemre, mind önmagunkat, mind a környezetünket illetően. 

Mindenki megválaszthatja bizonyos mértékig, hogy mit enged be a külvilágból és hogyan reagál az eseményekre. Mivel a félelem beszűkíti a gondolkodást, ezért most még fontosabb, hogy ne hagyjuk, hogy eluraljanak bennünket a negatív érzelmek.

Ha igazán figyelünk magunkra (befelé), akkor tudunk csak másokra (kifelé) is megfelelően figyelni. Véleményem szerint most erre van a legnagyobb szükség, mert figyelmünkkel tudjuk kifejezni a szeretetünket is.

Szeretnék mindenkit arra bíztatni, hogy használja ki az időt a befelé fordulásra, önmaga mélyebb megismerésére, önismerete fejlesztésére.

Vannak, akik most különösen nehéz helyzetbe kerültek - különböző okok miatt. Elsősorban nekik ajánlok most online pszichológiai támogatást, adományalapú díjazással. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hatvan perces skype-tanácsadást követően, mindenki olyan összeget utal, amennyit épp megengedhet magának. Ezzel szeretném segíteni azokat is, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben a piaci árakat nem tudják megfizetni.

 

Szeretettel:

 

 Bálint Éva

 tanácsadó szakpszichológus

 

  www.elet-jatek.hu

  skype: balinteva3

  Tel.: 06-30/6888.367

 

 /kép: Kültür Tava/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr8415592338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása